Vasilios Tsarapatsanis

Först av allt vill vi ge vårt djupa deltagande till alla som har mist någon kär släkting eller vän, vilket vi tycker har blivit allt för bortglömt i vårt land.❤

De finns för många i Sverige av idag som har problem med Empati och Respekt, men det har ju visat sig sedan tidigare att egoismen tyvärr brer ut sig.

Vi blev drabbade på så sätt att vi hade planerat – köpt flygbiljetter till Grekland  i mitten av mars för att flytta dit och lämna Sverige!  (Inte så farligt med tanke på vad många andra har blivit drabbade utav, Grekland finns kvar)

Men nu sitter vi här och inväntar tiden, nu står det ännu mer klart att vårt beslut var rätt, då vi ser att

”Sveriges strategi” inte blev speciellt lyckat, och i vår uppfattning helt omdömeslöst och katastrofalt, då resultatet har blivit att allt för många av våra medborgare har fått satt sitt liv till på grund av skamlöst dåligt ledarskap.

1. Stäng ner hela landet. Vinn tid! 

2. Tänk igenom vad som behöver säkerställas

3. Smittspåra – Karantän – Böter för de som inte följer detta (i vår ungdom koll i hemmet av försäkringskassan att du verkligen var sjuk och hemma, när du hade anmält dig sjuk)  –  munskydd på alla (kanske svårt då svenska apotek inte har detinte ens handsprit)???

4.Tänk katastrof läge (klarar sjukvården av detta – se över rutiner på ålderdomshem) m.m.

5.Svårt? – Nej!

6. Skulle svaret vara Ja! Ring Danmark, Norge, Island (kanske inte Island som varnade oss för smittade resenärer från Österrikiska alperna, men Sverige tog inte det på alvar) – Finland kanske, fråga hur har ni gjort?

7. Sverige måste sluta slå sig för bröstet i alla lägen = Pinsamt  

 Säkert många andra som har en annan uppfattning!

”Citerat”

Saliga äro de korkade ty de skola flyta när syndafloden kommer 😊

Med vänliga hälsningar

Birgitta o Vasilios