Ulla Petrusson

En liten berättelse ifrån Bräcke under coronatid.

Det har ju varit en tuff tid för många och visst tycker jag också  att det varit trist ibland, men min man och jag har gjort ganska långa promenader varje dag om vädret har tillåtit. Vi har också tur att våra tre barn  och ett barnbarn bor också i Bräcke. Vi har kunnat träffas ute och grillat korv mm.

Barn och barnbarn har turas om att handla matvaror till oss för vi går ej själva på mataffären. Det har blivit en överraskning många gånger när jag packar upp matvarorna det är inte alla gånger det stämmer med den nota jag skrivit.

Jag skulle göra en korvgryta till middag och sonen Fredrik skulle handla. PÅ notan skrev jag bl.a en st. kålrot ungefär lika stor som en apelsin så skrev jag för att vara extra tydlig, På notan stod också isbergsallad.

Fick ingen kålrot men däremot 4st apelsiner som jag ej beställt fick ingen isbergssallad men ett jättestort vitkålshuvud.

Vi fick oss i allafall ett gott skratt  när vi packade upp varorna. Är ju ändå glad att barn och barnbarn bor nära och kan hjälpa oss.

Ulla Petrusson 

Bräcke