Rolleberg

Jag heter Rolleberg bor i Strängnäs är 68 år och mår bra. Efter mitt arbetsliv har jag fortsatt mitt livslånga musikintresse eftersom jag mår bra av det både socialt och psykiskt. Det är viktigt att få vara bland människor!
Jag och min familj har klarat oss från Corona! Vi åker husbil, har hund sedan 2 år kramar våra barn barn och umgås med våra vänner, lever som vanligt i det fallet! Vi är friska och har inga underliggande sjukdomar!
Jag tycker FHM med Anders Tegnell i spetsen sköter hanteringen på ett bra sätt.

Hur har Corona påverkat mig? Jag har märk det mest när det gäller musikutövandet eftersom alla aktiviteter och danser ligger nere. Det har blivit några få framträdande för sittande publik (50 pers) sedan mitten på mars!

Vi har träffats varje vecka och håller våran trubadurakt levande i väntan på omstart framöver.
Vi repar in nya låtar och diskuterar mycket om framtiden hur det kommer bli efter att viruset blåst bort! Hur kommer branschen att ändras ekonomiskt, finns det arrangörer som kommer ha råd med musik hur påverkas arbetstillfällena?

Sen undrar jag hur det blir ekonomiskt, kommer våra pensioner att minska när allt detta ska betalas tillbaka till stadskassan, hur ska man hantera alla dessa arbetslösa människor som blivit friställda/uppsagda vilket jag ser som ett gigantiskt problem att lösa.
Allt färre arbetande människor ska betala allt fler pensioner!
Nära 500.000 arbetsföra människor går utan arbete bara i Sverige!!

Där har hela EU ett stort problem att lösa. Det är alldeles för låg prioritering på det! Mycket större fokus måste till.
Avsätta mycket pengar till forskning av nya produkter utbildning som gör folk redo att hoppa på nya satsningar stimulera bristyrkena.
Som jag ser det, har människor arbete och egen ekonomi så mår man mycket bättre än annars!

Vid tangentbordet

//Rolleberg