Gert Inge Ekström

Min berättelse om Corona 

I och med att Corona började så blev jag så att säga inlåst från den 23/3. Slut på träningen från Friskis och svettis. Samtidigt avbeställde jag resan till Mallis för familj och barnbarn. Eftersom jag avbeställde så tidigt blev jag blåst på handpenningen. 

SPF kören ställdes in vilket var mycket tråkigt!

Eftersom min dotter jobbar på förskola så fick jag inte träffa hennes familj och då min andra dotter har två barn på dagis så kunde jag inte träffa dem i heller. Har kanske träffat dem två, tre gånger med stort avstånd. Inte så roligt precis! 

Året innan hade jag planerat att bygga trädäck på uteplatsen, men då fick jag lunginflammation så då blev det inget med det. Så nu i slutet av juni så beställde jag materialet till trädäcket och monterade upp det. Fri hemkörning av material för alla 70 plus!

Så det har blivit mycket tv tittande och kanske lite för mycket öl ska jag villigt erkänna!

Vänliga hälsningar från SPF medlemmen Gert Inge Ekström

20200801