Bli ambassadör – utbildning den 17 september!

Den 17 september webbsänder vi vår grundutbildning för dig som vill hjälpa till att bryta ofrivillig ensamhet och isolering. Utbildningen riktar sig främst till medlemmar inom PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna, men det går också utmärkt att följa med i utbildningen utan att vara medlem.

Tanken är att vi ska skaffa oss grundläggande kunskaper om ofrivillig ensamhet och isolering, dess orsaker och konsekvenser. Vi jobbar gemensamt med att hitta metoder för att bryta ensamhet och att nå de som normalt inte söker sig till vår ordinarie verksamhet inom våra organisationer eller andra evenemang.

Tanken är att du som ambassadör blir en viktig person på hemmaplan för att starta igång och stötta att verksamhet kommer igång. Vi söker dig som tror på tanken att vi som seniororganisationer kan bli ännu bättre på att göra skillnad för de som idag lider av ensamheten.

Det krävs ingen föranmälan för att delta i seminariet. Men vi vill gärna att du skickar ett mejl till oss – för att vi ska kunna nå dig med information (Du som redan skickat dina uppgifter till oss behöver inte göra det igen!) Mejla oss gärna redan nu på inteensam@spfseniorerna.se! Hör också av dig om du har frågor!

Mer exakt information om tid och innehåll kommer inom några veckor!