Alf-Eriks berättelse

Hej,

Här är min berättelse! Jag är 74 år.

Det som jag, min fru och min syster gör var och varannan dag är att åka ut till ett område i Landskrona som heter Lill Olas, där vi  promenerar med vandringsstavar på en promenad stig i naturskön omgivning  och utefter havet. Min syster kör i sin bil och jag och min fru i vår bil och vi håller hela tiden betryggande avstånd ifrån varandra. Detta har fungerat som ett bra sätt att vara aktiv ute.

I Landskrona har vi personer som varje tisdag ordnar frågetipsrundor mellan kl 12.00 och 18.00 med ca 150 person per tillfälle och med uppmaning om att hålla avstånd.

Detta gör att dessa kommer ut och får en trevlig promenad.

Mitt företag sköter jag som tidigare hemifrån och kommunikationerna med kunderna fungerar bra med mail, skype och telefon.

Som deklarationsombud så kommer jag åt och kan jag registrerar både privatas och näringsidkares inkomstdeklarationer direkt på skatteverket och godkänna dessa där digital!

Även årsredovisningen ca 30 st per år skickar jag digital till bolagsverket och kunden får ett mail ifrån bolagsverket att godkänna årsredovisningen med sitt mobila bank id!

Många kunder ökar sin omsättning på grund av att de får en bättre logistik i sin näringsverksamhet. De har fått tänka i nya banor utan att stressa.

Alla transporter har minskats dramatiskt. Vi beställer hem 4 st matkassar i vecka och min fru tycker om att handla på nätet och varorna kommer hem till dörren.

Det intressanta är att många av dessa som levererar varorna hem ger först en preliminär tid om när de skall komma, sedan en halv timme innan ankomst så kan vi internet följa dem var de är någonstans, så att jag kan gå ut och hämta varorna vid deras bil exakt på minuten när de kommer. Denna fina logistik har vi inte varit med om tidigare.

Kristider föder många nya kreativa tankar och idéer!

De kunder som har störst problem är de som underhåller och aktiverar folk på olika sätt!

Hälsningar

Alf-Erik